Werkwijze

Ontwerp

"Een unieke tuin met een persoonlijk tintje"

 

We werken zorgvuldig vanuit een oorspronkelijke stijl en besteden veel aandacht aan het ontwerpproces.

Dit proces zien wij als een creatief samenspel tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Samen met u gaan wij op zoek naar de uitdagingen in uw tuin. 

Onze ervaring is dat uw actieve inbreng en belangstelling voor originele oplossingen daarbij essentieel is.

Het geeft ons inzicht in uw wensen en mogelijkheden. Daarbij levert eenieder van ons team een bijdrage vanuit zijn eigen invalshoek. Het resultaat is altijd weer bijzonder en prachtig: een unieke tuin met een persoonlijk tintje!

 

Een heldere vormgeving die past bij de omgeving en de juiste planten op de juiste plaats: dat is een goede basis voor een duurzame ecologische tuin. Door oorspronkelijk de tuin groen en functioneel in te richten kan deze jaren mee. En vanuit die basis wordt zo’n tuin alleen maar mooier. 

Zo’n groene tuin versterkt het gevoel van buitenleven! Bomen en struiken geplant op de goede plek, krijgen in de loop der jaren hun mooie karakteristieke vorm. En bloeiende kruidachtige planten zorgen jaar na jaar in alle seizoenen voor een spektakel. Dat is jarenlang beleven en genieten van een groene sfeer. Het voordeel is dat planten ten opzicht van allerlei bouwkundige zaken minder kostbaar zijn. En het leuke is, de tuin wordt met planten alleen maar groener.

Eindresultaat tuinontwerp (bladeren door een ontwerpboekje)

 

Bekijk hier een 3D impressie

© Anno2000Tuinen | Algemene voorwaarden | VHG Garantie | Contact   Wilde Weelde

Aanmelden
Zoeken