Beleef de groene tuin Lelystad

Grote tuin

Beleef de groene tuin

Deze 30 jaar oude tuin in Lelystad is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een heerlijke groene tuin waar ieder moment van het seizoen iets te zien is. ANNO2000 verzorgt al ruim 12 jaar het onderhoud en heeft de tuin in de loop der jaren samen met de eigenaars ontwikkeld tot een kleurrijke sfeervolle tuin. Dat is een proces van het toepassen van de juiste soorten op de juiste plaats en ingrijpen daar waar het nodig is. Zo blijft de beplanting vitaal.

 

“De tuin is elk moment anders, dat is het mooie ervan. Er is het hele jaar door iets van kleur te zien” zegt de trotse eigenaar. Het is een opeenvolging van planten die langzaam aan opstijgen en de tuin opfleuren. Een mooi dynamisch beeld in een groene tuin.

 

 

 

Levende tuin in LelystadVaste plantenborder LelystadBeplanting levende tuin in LelystadPersicaria in levende tuin in LelystadBladplanten in levende tuin LelystadLevende tuin LelystadVaste planten levende tuin in LelystadLevende tuin LelystadBeleef-de-groene-tuin-Anno2000.1.jpgKleurrijke beplanting in LelystadRozen in de levende tuin Lelystad
 
 

© Anno2000Tuinen | Algemene voorwaarden | VHG Garantie | Contact   Wilde Weelde

Aanmelden
Zoeken