Bostuin Ermelo Anno2000

Grote tuin

Bostuin in Ermelo

Wonen in een bestaand bos! Met oude bomen om je heen en genieten van vogels, eekhoorns en andere dieren. Dat is fantastisch. Deze bostuin is opgedeeld in twee ruimtes; een bosdeel  en een tuindeel. In het bosdeel zijn de oude bomen behouden. Daartussen slingeren paden van schors die begeleidt worden door de beplanting. Rhododendrons, krenteboom, en toverhazelaar versterken samen met de onderbeplanting de sfeer en vanuit huis gezien genieten de bewoners van de verschillende tuinbezoekers die aangetrokken worden.

 

Het tuindeel heeft een open karakter. Hier is het heerlijk genieten van de kleurrijke borders met vaste planten, bomen en heesters. Het gazon versterkt het groene gevoel en zorgt in dit deel van de tuin voor de open ruimte. Zittend onder de overkapping beleef je de tuin en de omgeving optimaal. Het bos geeft een gevoel van een grote achtertuin. De tuin wordt omsloten door een haag van beuk. 

 

Vaste planten bostuin ErmeloHeesters Anno2000 DrontenSchorspad bostuin tuinontwerp ErmeloGebakken klinkers Anno2000 DrontenHeesters in de bostuin tuinontwerp ErmeloVaste planten Anno2000 DrontenHeesters in tuinontwerp ErmeloBostuin ErmeloLupines bostuinGebakken klinkers en tegels bostuin ErmeloBostuin Ermelo Anno2000 DrontenRhododendrons in tuinontwerp Ermelo
 
 

© Anno2000Tuinen | Algemene voorwaarden | VHG Garantie | Contact   Wilde Weelde

Aanmelden
Zoeken