Anno2000 Kleurrijke beplanting

Grote tuin

Helder en ruim

De tuin kenmerkt zich door de heldere vormgeving en de bewegingsruimte rondom het huis. Stevige vlakken en lange lijnen komen terug in zowel de verharding als de beplanting. In de voortuin flankeren vakken beplanting het pad naar de entree. Een vak met een stevige blokhaag van Taxus wordt afgewisseld met vaste planten en solitaire siergrassen. Het gazon schept een beeld van openheid en ruimte.

 

In de achtertuin zijn er verschillende zitplekken. Een lange baan verharding vormt een mooie zichtlijn. Onder de poorten door wordt je blik naar de beplanting achterin getrokken. Het overdekte terras bij het tuinhuis is een fijne plek waar de bewoners kunnen genieten van de avondzon.

De beplanting in deze tuin is kleurrijk en afwisselend in grote groepen toegepast.De border aan de zijkant kenmerkt zich door een vaste structuur van heesters en een bodembekkende onderbeplanting. Als tegenhanger van de strakke lijnen heeft deze border een slingerende vorm.

 

 

 

Diepte met bomenAnno2000 beplantingAnno2000 blokhagenBoom in het gazonAnno2000 Kleuren en structurenOrganische lijnenAnno2000 Beleving in de tuinAnno2000 Heptacodium met onderbeplantingAnno2000 Zichtlijnen in de tuinNatuurlijke beplantingAnno2000 Nepeta met ThalictrumAnno2000 Poorten met Wisteria
 
 

© Anno2000Tuinen | Algemene voorwaarden | VHG Garantie | Contact   Wilde Weelde

Aanmelden
Zoeken