Tuinontwerp in lelystad

Grote tuin

Knus en gezellig

Een bestaande tuin in Lelystad heeft een nieuwe uitstraling gekregen: een knusse, weelderige tuin. Het lijkt niet logisch, maar toch werkt het zo: de gezelligheid ontstaat door de heldere vormgeving met lijnen en vlakken waardoor verschillende ruimtes ontstaan. Er is plek om te spelen, te rennen en te vliegen en de mogelijkheid om rustig te zitten en te genieten van al het moois van elk seizoen, wat om je heen bloeit. 

 

Een aantal Taxushagen accentueren de heldere lijnen. In de voortuin zorgen staptegels voor een speelse verbinding tussen het gazon en een pad om de woning. De Acer griseum, een boom met een mooie afschilferende bast en een spectaculaire herfstverkleuring, is het vrolijke middelpunt van het gazon.

De beplanting die opstijgt langs de overkapping maakt de zitplek knus en de sfeer wordt verhoogd door het water met bamboe en lavendel op de achtergrond. Die waterstroom is fascinerend want het loopt uit in een waterloopje richting de zandbak. Zand in de buurt van water: spannend voor elk kind, of voor iedereen?

Tuinontwerp in LelystadVerbena in tuinontwerp LelystadNatuurlijk spelen in tuin in LelystadBorders in tuinontwerp LelystadWaterspel in tuinontwerp LelystadRoos in tuinontwerp LelystadWuivende grassen in tuinontwerp LelystadKliko-afscheiding in tuinontwerp LelystadVerbena in tuin in LelystadStromend water in tuin in Lelystad
 
 

© Anno2000Tuinen | Algemene voorwaarden | VHG Garantie | Contact   Wilde Weelde

Aanmelden
Zoeken