Anno2000 Hovenier Dronten

Kleine tuinen

Een spiegelend oppervlak

 

De vijver in deze tuin vormt het middelpunt. Het rustige spiegelende vlak zorgt voor een fraaie reflectie van de hogere beplanting die in de border staat. Doordat het terras tegen de vijver aan ligt heb je direct contact met het water, wat in beweging komt op de watertegel. Ondertussen kun je vanaf deze plek genieten van de vogeltjes die zich badderen op de tegel. 


Door het aansluitende gazon krijg je een ruimtelijke beeld, wat ook vanuit de overkapping heerlijk is om te beleven. De beplanting heeft een rustige natuurlijke sfeer waartussen de siergrassen opstijgen. Een heesterrand met onderbeplanting zorgt op den duur voor beslotenheid langs de erfgrens. Tegen de gevel groeit Wisteria die via steigerbuizen omhoog wordt geleid. Kortom een heerlijke ruime tuin waar de bewoners zich lekker in kunnen bewegen. 

 

 

Anno2000 natuurlijke tuinenBladplanten met contrastenZwevende stapstenen over de vijverAnno2000 vijversAnno2000 pergola met WisteriaAnno2000 bamboeAnno2000 vlondersAnno2000 Natuurlijke beplantingAnno2000 SiergrassenAnno2000 Natuurlijke tuinenAnno2000 Bladplanten aan het waterAnno2000 Zitten aan het water
 
 

© Anno2000Tuinen | Algemene voorwaarden | VHG Garantie | Contact   Wilde Weelde

Aanmelden
Zoeken