Anno2000 Hovenier Dronten

Kleine tuinen

Een verrassende familietuin

De tuin mocht verassend zijn. En dat is zeker gelukt! Niet alles is in een oogopslag te zien waardoor het een groene familietuin is geworden met gezellige plekjes om te zitten, te bewegen en te spelen.  Vanuit huis kijk je zo op een border en de watertegel. Vogels kunnen zich heerlijk in het water badderen. Verscholen achter deze beplanting ligt een van de twee terrassen. Achterin de tuin is een tweede terras om heerlijk van de avondzon te genieten.

 

In een tweetal poorten is de schommel geïntegreerd. Wisteria slingert zich eroverheen waardoor je verkoeling kan zoeken onder het bladerdek. De roodbladige Cercis trekt de aandacht en is een mooie schuilplek voor de vogels. En de notarisappel zorgt voor een goede oogst.

 

Anno2000 natuurlijke tuinenHeesters Pergola met WisteriaAnno2000  Geranium 'Rozanne'Anno2000  watertegel in beplantingAnno2000 kastanjehout pergola met schommelAnno2000 fruitbomenAnno2000 Natuurlijke beplantingAnno2000 Klimroos Rosa 'Westerland'Anno2000 Familietuin natuurlijke sfeerAnno2000 insecten in de tuin Anno2000 Levende tuin
 
 

© Anno2000Tuinen | Algemene voorwaarden | VHG Garantie | Contact   Wilde Weelde

Aanmelden
Zoeken