Anno2000 ongedwongen

Levende tuinen

Ongedwongen

Het is een heerlijke ongedwongen tuin geworden! Er zijn verschillende zitplekjes door de tuin heen, die verbonden worden door paden van de oude klinkers gecombineerd met langwerpige tegels. De paden leiden je van plek naar plek langs de losse natuurlijke beplanting. Vlinders en bijen fladderen en vliegen af en aan op zoek naar de kleurrijke bloemen en ook een egel heeft deze aantrekkelijke tuin weten te vinden. Op één van de stapelmuurtje staat een waterschaal waarin vogels zich badderen en water drinken.

 

In de tuin staan verschillende fruitbomen en -struiken, zoals een kersen- en pruimenboom, leiappel en -peer tegen de muur en bramen langs de erfafscheiding. 
Over de robuuste pergola groeien druiven. Bij de werkplek zorgt het bladerdek op den duur voor een groen zonnescherm. Het is heerlijk om te plukken en te eten uit de eigen tuin. En vanuit de keuken kun je zo om de hoek kruiden plukken. 

Anno2000 Pergola kastanjehoutMetselmuurtje voor insectenLevende tuin Anno2000 contrastenLevende tuin Anno2000Anno2000 Eten uit eigen tuinOngedwongen en verassendAnno2000 druif over pergolaAnno2000 Natuurlijke beplantingHergebruik materialen Anno2000Anno2000 BeplantingAantrekkelijk voor vogelsAnno2000 Zichtlijnen in de natuurlijke tuin
 
 

© Anno2000Tuinen | Algemene voorwaarden | VHG Garantie | Contact   Wilde Weelde

Aanmelden
Zoeken