Uitdagend speelcircuit  Anno2000

Natuurlijk spelen

Beregroen

Kijk, ik kan al zelf met losse handen over de stammen lopen! Het mikadocircuit van de natuurspeeltuin van Kinderopvang Beregoed (0-4jaar) in Dronten daagt de kinderen goed uit. Het heeft een slingertouw,  balanceerstammen, en touwen om je vast te houden.

Naast de zandspeelplek is een zitmuurtje gemetseld. De fantasie neemt hier de vrije loop en het muurtje krijgt de rol van een keuken met ovens. Hier worden de heerlijkste zandtaarten gebakken. Vanaf de speelheuvel met glijbaan kom je al kruipend door een buis in het laurierdoolhofje,  een goed plekje om je te verstoppen! In de oude tuin stonden al een paar oudere bomen: die zorgen op een warme zomerdag  heerlijk voor schaduw!     

 

De kinderen van 0-2 jaar hebben een eigen speeltuin met aangepast aan deze leeftijdscategorie  o.a. een zandspeelplek, een speelheuveltjes, een schommel en speelbuis. Neemt niet weg dat ook de kleinere kinderen hun uitdaging zoeken in de grotere tuin: door een hekje op te zetten kunnen ze gemakkelijk heen en weer.

 

Speelbuis Natuurlijk spelen Anno2000Speelnatuur slingertouw Anno2000Natuurlijke zandspeelplek Anno2000Fanatsiespel speelnatuur Anno 2000Klimmen en klauteren Anno2000Groene speelomgeving kinderopvangZitmuurtje speelnatuur Anno2000Speelheuvel met glijbaanHergebruik speelhuisje Anno2000Stammenspel speelnatuurTunnelbuis speelnatuur Anno2000Zitstammen natuurspeeltuin
 
 

© Anno2000Tuinen | Algemene voorwaarden | VHG Garantie | Contact   Wilde Weelde

Aanmelden
Zoeken