Kinderopvang Max het musje speelnatuur

Natuurlijk spelen

Een hobbitlandschap

"Loop je mee onder de groene tunnel door? Spannend hoor!" Waar zullen we uitkomen? Kijk, daar is een boot, we varen naar de zee. Of ga je mee schommelen op de kromme takkenschommel? In de natuurlijke speeltuin van kinderopvang Max het musje (0-4 jaar) in Lelystad is het een plezierige bedoening.

De kinderen verspreiden zich over het groene Hobbitlandschap, waar veel uitdagingen aanwezig zijn. Het is één grote ontdekkingstocht.  

 

Bij de zandspeelplaats mag je lekker knoeien met zand en water, en je kunt je verstoppen in de tunnelbuis onder de heuvel. En dat alles in een fijne groene omgeving. Het brengt kinderen dichter bij de natuur en dat vinden ze leuk!

Wilgentunnel speelnatuur Max het musjeTunnelbuis Anno2000 Max het musjeZitmuurtje Anno2000Stammencircuit Anno2000 speelnatuurZand en water speelnatuur Anno2000Hobbitlandschap max het musjeStammencircuit Anno2000Wilgentunnel speelbosje Anno2000Bloemen en bijen speelnatuur Anno2000Moestuin trekkerbanden Anno 2000Speelheuvels speellandschapTakkenschommel Anno2000
 
 

© Anno2000Tuinen | Algemene voorwaarden | VHG Garantie | Contact   Wilde Weelde

Aanmelden
Zoeken