Groen speelland Anno2000

Natuurlijk spelen

Groen speelland

We kunnen hier klauteren en tegen de heuvel op klimmen en heerlijk van de glijbaan weer naar beneden glijden. "Voel je de wind in je haren"? Bij kinderopvang de Guppies in Dronten (0-4jr) is de speeltuin nog uitdagender geworden. De kinderen kunnen er rondjes rijden en een kleine rotonde rond, op zoek naar de beer in het berenhol verscholen tussen de bamboe (spannend!) en de brug over naar een speelbosje. Tussen de struiken kun je je goed verstoppen!

 

Er is ook een moestuin met  kippen en konijnen. Even kijken of er al eitjes zijn gelegd. Of zullen we het konijn gaan aaien? In het ontdekbosje zoemen de bijen over de bloemen heen en kunnen de kinderen op zoek naar fantasiespel tussen de planten in de gemetselde muurtjes. Het kriebelgras daagt uit om erdoor heen te kruipen en mooie bloemen te plukken.

Speelcircuit boomstammenNatuurlijk spelen berenholOntdektuin natuurlijk spelen Anno2000Klimmen en klauteren natuurlijk spelen Anno 2000Samenspel natuurlijk spelenTrap met boomstammenDieren en speelnatuuur Anno2000Zitgroep speelnatuurtuinSpeelheuvel met glijbaan Anno2000Stammenspel speelnatuurMetselmuurtjes met beplantingRennen, vliegen, spelen
 
 

© Anno2000Tuinen | Algemene voorwaarden | VHG Garantie | Contact   Wilde Weelde

Aanmelden
Zoeken