Kinderopvang Dronten natuurlijk spelen

Natuurlijk spelen

Spelen in het groen

"Kom ga je mee, dan gaan we naar het blote voeten pad, en plukken we madeliefjes in de bloemenweide. En even kijken in de moestuin of we al kunnen smullen van de aardbeien".

In de tuin van de Kindercentrum West met kinderdagverblijf BinnensteBuiten (0-4jr) in Dronten staat natuurlijk spelen centraal. Je kunt er o.a. spelen met zand en water, struinen door de bosjes, klimmen en klauteren op de zandheuvel en lopen over een boomstammenparcours. 

 

In de tuin staan verschillende fruitsoorten en langs het hekwerk  een aantal klimplanten. De "BinnensteBuitentuin" prikkelt kinderen om natuurlijk spelen te beleven in een uitdagende groene omgeving. 

Kinderopvang Natuurlijk spelen zandspeelplekKinderopvang natuurlijk spelen zitmuurtjeNatuurlijk spelen moestuinNatuurlijk spelen boomstammen circuitKinderopvang natuurlijk spelen speelbosjeKinderopvang natuurlijk spelen wilgentunnelKinderopvang natuurlijk spelen Kinderopvang natuurlijk spelen boomstammenparcoursKinderopvan natuurlijk spelen schaduwboomKinderopvang natuurlijk spelen schaduwboomKinderopvang natuurlijk spelen circuitKinderopvang natuurlijk spelen boomstammen
 
 

© Anno2000Tuinen | Algemene voorwaarden | VHG Garantie | Contact   Wilde Weelde

Aanmelden
Zoeken