Kinderopvang Dronten natuurlijk spelen

Natuurlijk spelen

Van grijs naar groen

Zullen we verstoppertje spelen? Ik weet wel een goed plekje....In de wilgenhut, in de tunnelbuis of in het bamboebosje!  Het speelplein van kindercentrum Manege Landmaten (0-4jr) in Dronten is veranderd van een grijs plein in een groen speellandschap.

 

Centraal op het plein ligt een speelheuvel met een tunnelbuis en een glijbaan. Aan een slingertouw kunnen de kinderen heerlijk zwieren en zwaaien. En dat alles in een natuurlijke groene omgeving met bomen, klimplanten, een moestuin en bloemenborders. De inrichting van de tuin daagt de kinderen uit en bevordert het samenspel. Het laat kinderen spelenderwijs kennis maken met de natuur.

Kinderopvang Natuurlijk spelen tunnelbuisKinderopvang natuurlijk spelen vrolijke bloemenNatuurlijk spelen met zandNatuurlijk spelen boomstammen trapKinderopvang natuurlijk spelen fototegelsKinderopvang natuurlijk spelen klimfruitKinderopvang natuurlijk spelen slingertouwKinderopvang Dronten schaduwboomKinderopvan natuurlijk spelen speelheuvelKinderopvang natuurlijk spelen verstopbosjeKinderopvang natuurlijk spelen tunnelbuisKinderopvang natuurlijk spelen zandspeelplek
 
 

© Anno2000Tuinen | Algemene voorwaarden | VHG Garantie | Contact   Wilde Weelde

Aanmelden
Zoeken