roelof.jpg
Roelof Tuin, Directeur Countus
Natuur helpt ons te ontspannen. Het maakt ons weerbaarder tegen stress en verbetert onze stemming. Dit blijkt ook wel als je tussen de middag even naar buiten gaat om een frisse neus te halen. Door het plaatsen van planten vergroot de tevredenheid van de werknemer over zijn werkplek en het concentratievermogen neemt toe. Daar wordt je als werkgever toch vrolijk van?
Roelof Tuin,
Zoeken
Aanmelden
Bedrijvigheid in een groene omgeving Dronten

Sfeer op de werkvloer

Bedrijvigheid in een groene omgeving

Bedrijvigheid in een groene omgeving Dronten

De omgeving rondom een bedrijf bestaat vaak uit veel verharding. Er moet rekening gehouden worden met diverse functies van het bedrijventerrein. Door een functionele combinatie te maken van gebruikers (mensen, auto’s en vrachtauto’s) en het groen levert dit een inspirerende, sfeervolle en groene werkomgeving op. De herkenbaarheid van een bedrijf kan versterkt worden door bij de inrichting van beplanting rekening te houden met de uitstraling. Door te kiezen voor beplanting met weinig onderhoud blijft de groene omgeving om het bedrijf netjes en verzorgd. Deze groene omgeving heeft een positieve invloed op de mens.

Meer weten over groene werkplekken?

Maak een afspraak met ons om uw mogelijkheden te bespreken

Een afspraak maken met Anno2000

 
 
Groene werksfeer DrontenBedrijvigheid en groen DrontenBedrijfsbeplanting DrontenBesloten groene werkplekFunctioneel groenBedrijfsgevel met klimbeplanting DrontenInspirerend groen op de werkplekBedrijfsgroen en onderhoud DrontenFunctionaliteit en beplantingGroen bedrijfsentree DrontenSeizoensbeleving op de werkplekHerkenbare groene uitstraling DrontenSfeervolle bedrijfsbeplanting Dronten
“Een groen visitekaartje met een sfeervolle uitstraling.”
Bedrijf en beplanting

Een versterkende identiteit

Het concept voor de inrichting voor een groene werkplek is kleur aan de omgeving geven. Een duurzaam plan dat weinig onderhoud vraagt met een eindbeeldgarantie. Parkeren, laden en lossen gaan hand in hand met sterke beplantingsstructuren die zorgen voor een groene sfeer. De beplanting kan een mooie eenheid vormen met de bebouwing in de vorm van gevelgroen of bloemenborders. De identiteit van een bedrijf kan versterkt worden door elementen in de tuin toe te voegen die passend zijn voor het bedrijf.

Bedrijfstuin beplanting Dronten

Behoud van een nette uitstraling

Het groen functioneert samen met het pand van het bedrijf als visitekaartje. Een goed onderhouden bedrijfstuin straalt een professionele en rustige sfeer uit. Daarom is het van belang om in het beplantingsplan rekening te houden met de juiste keuze voor de beplanting. Planten die de bodem goed gaan bedekken zorgen voor minder ongewenste kruiden. Hierdoor wordt het beheer vergemakkelijkt. Hagen en struiken hebben op hun tijd een snoeibeurt nodig. Zo behoudt de bedrijfstuin een nette uitstraling.

Werken tuinbeplanting Dronten

Werken in een groene omgeving

Groen heeft een positieve invloed op de mens. De particuliere tuin is hier een voorbeeld van. Maar bij bedrijven is het voor werknemers ook zeer prettig om in een groene omgeving te werken en te vergaderen. Dat kan zelfs buiten in de bedrijfstuin. Een goed onderhouden bedrijfstuin met bomen, heesters en vaste planten is een lust voor het oog. Hoe heerlijk is het om tussen het groen aan het werk te zijn? Het is inspirerend en ontspannend en dus een stimulans voor de bedrijvigheid.

“De combinatie van bedrijvigheid en groen.”
 

Anno 2000

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden van uw omgeving

Maak een afspraak en we gaan samen aan de slag om van uw tuin een prachtige natuuromgeving te maken.
Stuur ons een mail zodat we contact met u kunnen opnemen. Bellen kan ook: 06 - 520 474 26

© Anno2000Tuinen | Algemene voorwaarden | VHG Garantie | Contact   Wilde Weelde