Vrij spel in een uitdagende omgeving

 

Spelen in een groene omgeving is voor elk kind één groot avontuur! Het stimuleert het vrije spel en de fantasie en het nodigt uit tot creativiteit. Een groene speelomgeving helpt kinderen in beweging te komen en het draagt bij aan de ontwikkeling. Kinderen kunnen er goed hun energie kwijt en dat zorgt weer voor een betere concentratie bijvoorbeeld in de klas. Uitdagende groene speelplekken zijn gewoon fantastisch en kinderen hebben er enorm veel plezier: ze kunnen er ontdekken en ervaren, belevenissen delen en samenspelen.
Het team van Anno2000 vindt het belangrijk dat er ruimte blijft voor natuur en kinderen. We denken graag mee hoe we de speelomgeving van kinderen avontuurlijk en natuurlijk kunnen maken. Anno2000 ontwerpt en realiseert groene schoolpleinen, groene kinderopvangtuinen en openbare groene speelplekken.

 

Afspraak maken Contact opnemen

Kinderen kunnen zich in een natuurlijke speeltuin op motorisch gebied veel beter ontwikkelen. In onze speeltuin bij het kinderdagverblijf valt ons op dat kinderen minder conflicten hebben. Er is genoeg ruimte en uitdaging voor de kinderen waardoor ze gevarieerd kunnen spelen. En ze mogen weer vies worden! Zelfs nu de speeltuin al een tijdje in gebruik is ontdekken de kinderen nog steeds nieuwe dingen.

Gerdien Vrolijk, Regiomanager Kinderopvang Dronten

Alles bevindt zich in een groene duurzame sfeer.