Hier maak je de lekkerste zandtaarten

Hier kun je goed buiten spelen! Kinderdagverblijf Buitengoed bevind zich op het erf van boerderij de Warmonderhof in Dronten. De speeltuin biedt speelplezier aan kinderen in de leeftijdscategorie van 0-4 jaar. De gezellige tuin bevindt zich rondom het gebouw en heeft verschillende ruimtes. Zo is er voor baby’s tot peuters een plek waar kinderen in een natuurlijke omgeving kunnen spelen. Voor de hele kleintjes is er een zandspeelplekje, een ligplek op het gras en een speelheuveltje; de oudere kinderen kunnen rennen, vliegen, ontdekken en bewegen om een echte grote speelheuvel heen. Je kunt er slingeren aan een touw, lekker naar beneden glijden van de glijbaan, en…je kunt met elkaar praten via heuse spreekpalen, hoe leuk is dat!

Door de wilgentunnel kun je rennen, maar het is ook een goed verstopplekje. En natuurlijk kun je kliederen met zand en water en de allerlekkerste zandtaarten bakken. Van de oude zandbak is een moestuin gemaakt; hier groeien de heerlijkste aardbeien, bramen en druiven.

Voor een rustig voorleesmoment is er een boom waaronder je op warme dagen in de schaduw zit. Hier kun je luisteren naar een spannend verhaaltje. Deze nieuwe natuurlijke omgeving is voor elk kind een groot avontuur, in deze tuin kun je goed op ontdekkingsreis.